Publicat: 20 Martie, 2019 - 09:33
Share

Sub deviza "Apa pentru toţi", Universitatea Politehnica Timişoara, prin Departamentul de Chimie Aplicată şi Ingineria Compuşilor Anorganici şi a Mediului din cadrul Facultăţii de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului, în colaborare cu Departamentul de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara sărbătoreşte joi, 21 martie 2019, Ziua Mondială a Apei.

În acest sens, în Amfiteatrul K2 de la Centrul de Conferinţe al Universităţii Politehnica Timişoara, Bd Vasile Pârvan nr. 2B, începând cu ora 10:00, se va desfăşura conferinţa cu tema "Soluţii tradiţionale de epurare a apei uzate vs soluţii Organica WATER", susţinută de Domnul ing. Atilla Bodnar, director Organica WATER. Acesta va prezenta soluţiile moderne şi prietenoase cu mediul, aplicate la Staţia de Epurare a Apei din Budapesta, pe care Organica WATER o administrează.

La eveniment vor participa studenţii şi cadrele didactice ale Facultăţii de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului de la UPT, reprezentanţi ai Primăriei Timişoara, specialişti în domeniul exploatării şi epurării apelor. În perioada următoare, studenţi şi cadre didactice de la Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului vor efectua o excursie la Staţia de Epurare din Budapesta pentru a studia soluţiile moderne de epurare a apei uzate aplicate acolo.

Tag-uri Institutii: