Publicat: 22 Martie, 2019 - 11:10
Share

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Naţional Târgu-Mureş va sărbători în stil mare Ziua Mondială a Teatrului. Astfel, miercuri 27 martie 2019, de la ora 19.00, la Sala Mare va avea loc premiera spectacolului D'ALE CARNAVALULUI de I. L. Caragiale, în regia lui Adi Iclenzan.

Din echipa artistică mai fac parte şi scenograful Bogdan Spătaru, artistul video Mihai Păcurar şi coregrafa Andreea Belu. Distribuţia este formată din actorii: Nicolae Cristache, Georgiana Ghergu, Cristian Iorga, Eduard Marinescu, Theo Marton, Laura Mihalache, Ştefan Mura, Liviu Pancu şi Alexandru Pavel.

La finalul spectacolului va fi citit mesajul de Ziua Mondială a Teatrului 2019, în acest an autorul mesajului fiind cubanezul Carlos CELDRÁN, regizor de teatru, dramaturg, profesor de teatru, profesor universitar.

Totodată, în cadrul aceluiaşi eveniment va fi acordat Premiul BIOEEL pentru Cel mai bun actor al Companiei Liviu Rebreanu!!!

Începând cu această stagiune, pentru a veni în sprijinul spectatorilor săi, Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Naţional Târgu-Mureş a lansat noul Abonament de Premieră Vasile Vasiliu. Abonamentul este cu locuri prestabilite şi este valabil la patru premiere la Sala Mare ale Companiei Liviu Rebreanu, din Stagiunea 2018-2019, preţul unui asemenea abonament fiind de 140 de RON în condiţiile în care costul unui bilet de premieră la liber este de 60 RON. Spectatorii pot folosi cele patru unităţi incluse în abonament cu ocazia unei singure premiere.

 

Tag-uri Nume: