7 iulie 2022

Ziua Naţională a Contabilului Român, ediţia a XVIII-a

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) – organismul profesional care gestionează profesia contabilă în România – organizează, la 13 iulie a.c., cea de-a XVIII-a ediţie a Zilei Naţionale a Contabilului Român în cele 41 de judeţe şi Municipiul Bucureşti. Se va sărbători cel mai important eveniment din România dedicat profesiei contabile, desfăşurat sub sloganul Tradiţie pentru viitor. Evoluăm împreună!

Este al 18-lea an în care evenimentul aduce în prim-plan profesia contabilă din ţara noastră, subliniind importanţa acesteia pentru mediul economic, pentru societate. Cu această ocazie, profesioniştilor contabili li se vor alătura reprezentanţi ai instituţiilor şi ai autorităţilor de reglementare, ai mediului de afaceri şi ai mediului educaţional, pentru a dezbate tema Business…reloaded. Rolul profesionistului contabil în asigurarea rezilienţei afacerilor.

Ziua Naţională a Contabilului Român reprezintă şi un prilej de a evidenţia în mod public rezultatele muncii experţilor contabili şi contabililor autorizaţi, premiindu-i pe aceştia în cadrul Topului local al membrilor CECCAR la nivelul fiecărei filiale a Corpului. Sunt recunoscute, astfel, performanţele societăţilor de expertiză contabilă şi de contabilitate, precum şi ale experţilor contabili şi contabililor autorizaţi, în semn de apreciere a contribuţiei acestora la dezvoltarea profesiei şi a mediului de afaceri, în interes public.

Despre noi
Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), înfiinţat în urmă cu peste 100 de ani, este singurul organism profesional din România care acordă calificările de expert contabil şi contabil autorizat.

Cu reprezentare în fiecare judeţ al ţării, inclusiv în Municipiul Bucureşti, CECCAR este membru al celor mai importante organizaţii profesionale de profil de la nivel mondial IFAC (International Federation of Accountants) – şi european – Accountancy Europe şi ETAF (European Tax Adviser Federation).
Pentru mai multe informaţii accesaţi www.ceccar.ro şi pagina oficială de Facebook https://bit.ly/3FORrAl.