Publicat: 19 Octombrie, 2012 - 14:00
Share
Transport gratuit cu plecare la ora 12:00 din Pta. Unirii

La 6 luni de la inaugurarea Centrului zonal de protecție, îngrijire li adoptie a animalelor fără stăpân Dogtown,
iubitorii de animale sunt invitați, Sâmbătă, 20 Octombrie, între orele 11:00 și 16:00, la Ziua Portilor Deschise.

Dogtown se află în comuna Uzunu (DN5 spre Giurgiu: Bucuresti, Jilava, Adunatii Copaceni, Calugareni, Uzunu, inca 2 km dupa iesirea din localitate)

Transport este gratuit cu plecare la ora 12:00 din Pta. Unirii (magazinul Adorama, la baza dealului Mitropoliei). Autocarul are sigla Dogtown in parbriz.

Puteti vizita cele 9 hectare pe care se intinde Centrul de protectie a animalelor, puteti socializa si chiar plimba cei aproape 400 de caini cazati la Dogtown, iar medicii Marcovet va pot raspunde tuturor intrebarilor legate de intretinerea fiecarui exemplar in parte.

Sau puteti castiga premii la concursurile de basket, pingpong si badminton din parcul Dogtown. Cei mici, sub indrumarea lui Scooby Doo in persoana, vor participa la concursuri de desene pe asfalt, pe strazile si in piatetele din " orasul cainilor".

Pana acum si-au anuntat participarea peste 60 de persoane: familii cu copii, reprezentanti ai autoritatilor implicate in protectia animalelor, precum si diverse ONGuri. Cristina Topescu va fi de asemenea prezenta, pentru a impartasi din experienta ei in domeniul cainilor fara stapan.

Dogtown este un proiect al Asociatiei Portico si face parte din strategia de rezolvare a problemei cainilor fara stapan din Bucuresti, pe baza parteneriatelor incheiate cu autoritatile si cu alte ONGuri din domeniu.