Publicat: 24 Aprilie, 2013 - 12:10
Redăm programul manifestării

Facultatea de Stiinte ale Naturii, Inginerie si Informatica din Universitatea de Vest „Vasile Goldis” Arad in parteneriat cu Asociatia Studentilor Informaticieni (ASI UVVG) organizeaza joi, 25 aprilie 2013, intre orele 10:00 – 17:00 evenimentul „Ziua FSNII UVVG”, care va avea loc in corpul C, etajul III din Campusul Universitar „Vasile Goldis” Arad, str. Liviu Rebreanu nr. 86.

Programul manifestarilor:

12:00 – 12:30: Deschiderea festiva

Vernisaj de fotografii si colaje: “Vederi din Romania” – fotografii de Lect.dr. Brad Mihai, Prof.dr. Jalobeanu Mihai, Lect.drd. Pascu Mihai si elevi din scoli gimnaziale din Arad.

12:30 – 14:00: Concurs scolar

“Natura – Ingineria – Informatica si viitorul omenirii in contextul schimbarilor climatice”

12:30 – 17:00: Demonstratii stiintifice si tehnologice

Determinari rapide de calitatea apei – drd. Pascu Mihai
Expozitie de insecte vii
Moleculele vietii: ADN si proteine – dr. Cristina Popescu
Șoimarit si naturalizarea pasarilor – Carabet Dorin
Vizualizarea in 3-D: Holograme – dr. Ciobanu Monica
Vizualizarea prin Microscopie Electronica – dr. Mihali Ciprian
“Timber sport” – aplicatii forestiere – dr. Mihai Brad
Vizionarea videoclipului de prezentare al Asociatia Studentilor Informaticieni din Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad

22:00: Karaoke
Cafeneaua L’Accolade, Arad, Bd. Revolutiei, nr. 93

"Evenimentul este dedicat in mod special elevilor de liceu din judetul Arad pentru a-i ajuta sa-si aleaga specializarea pe care doresc sa o urmeze dupa absolvirea studiilor liceale. Elevii pot lua contactul cu cadrele didactice, studenti si astfel vor afla despre cercetarea stiintifica si mediul academic aradean, dar si cum este viata de student in Arad, mica Viena de pe raul Mures. De asemenea, invitatia este deschisa tuturor persoanelor interesate sa participe la actiunile organizate cu aceasta ocazie", a declarat Radu Braniscan, presedintele ASI UVVG.