Publicat: 2 August, 2015 - 10:00
Share

Primăria Sectorului 3 va deschide în parcul Titan duminică, 2 august, de la ora 20.30, cea de-a IV-a ediţie a evenimentului „Cinema în aer liber”. Acesta va începe cu un spectacol susţinut de „Zoli TOTH Project”, care va prezenta publicului cel mai nou concept de fusion din România, combinând genul clasic cu cel pop, rock sau electro. 

Spectacolul va fi unul total şi va îmbina o formulă artistică în premieră, compusă din 8 viori, 8 violoncele şi 5 percuţionişti, cu proiecţii video personalizate şi efecte pirotehnice sincronizate cu muzica. „Zoli TOTH Project” este o formulă unică în lume prin componenţă şi instrumentele folosite: vioară, violoncel, set de tobe, butoaie electronice, efecte speciale, vibrafon şi marimba. Artiştii sunt laureaţi ai concursurilor de profil din ţară şi străinătate şi sunt colaboratori ai celor mai importante orchestre din România. Toate piesele pe care le interpretează sunt compuse de Adrian Enescu, o adevărată legendă a muzicii româneşti. Adrian Enescu este renumit pentru coloanele sonore a aproximativ 65 de titluri din cinema-ul românesc şi european şi este unul dintre pionierii muzicii electronice din România, abordând noul gen încă din anii '70.

„Zoli TOTH” este unul dintre cei mai respectaţi artişti din showbiz-ul românesc. Alături de trupa „Sistem” a susţinut peste 1.000 de concerte în România şi în străinătate. Acesta a intrat în istoria modernă a muzicii pop prin ocuparea locului al III-lea în finala „Eurovision 2005”, împreună cu trupa „Sistem” şi Luminiţa Anghel.

„Zoli TOTH Project” va introduce publicul în lumea fabuloasă a cinematografiei printr-un spectacol complet şi complex, în care muzica va stimula imaginativul spectatorilor, pregătindu-i pentru maratonul de proiecţii ce va avea loc în parcul Titan de-a lungul a cinci săptămâni. Spectatorii vor putea urmări şi trailerele filmelor ce vor fi proiectate până la sfârşitul verii.

„Cinema în aer liber” se află la cea de-a IV-a ediţie şi este organizat de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film în parcul Titan, parc care aniversează în acest an o jumătate de secol de existenţă.

Duminică, 2 august, de la 20.30, în parcul Titan, la scena lac, auditivul, vizualul, imaginativul şi senzorialul vor fuziona şi vor dezvolta trăiri şi emoţii inedite printr-un show spectaculos - „Zoli TOTH Project”.

 Accesul publicului la acest eveniment este gratuit.