În PNL Argeş a reizbucnit scandalul

Grupările rivale din PNL Argeş au dezgropat securea războiului, informează corespondentul AMOS News. După ce filiala judeţeană a partidului a obţinut cu puţin peste 13 procente la alegerile europarlamentare din 7 iunie, deputatul Andrei Gerea, fost vicepreşedinte şi fostul prefect Ion Popa, au solicitat conducerii centrale demiterea ex-deputatului Adrian Miuţescu, reales preşedinte al organizaţiei la Conferinţa Judeţeană din luna mai.

Cei doi şi-au argumentat solicitarea prin faptul că PNL Argeş a scos cel mai mic scor din 2004 încoace şi că filiala se prăbuşeşete văzând cu ochii.

Preşedintele Crin Antonescu a respins categoric a asemenea alternativă, mai ales că scandalurile din PNL Argeş se ţin lanţ încă de anul trecut. Pentru a evita un război la Conferinţa Judeţeană, chiar Ludovic Orban a venit la Piteşti şi a stat până s-a terminat procesul de vot.

Într-un comunicat de presă, Adrian Miuţescu face apel la liberali să fie uniţi şi să se pregătească pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie, când speră ca organizaţia pe care o conduce să obţină un scor mai bun decât în iunie.

domeniu: 
categorie: 
Autor: