Un argeşean vrea să-i cloneze pe şefii PSD

Cei mai mulţi dintre argeşeni sunt. Pentru aceştia, parlamentarii sunt ultima speranţă. Tocmai de aceea, merg la cabinetele parlamentare şi le cer sprijinul. Dacă majoritatea cetăţenilor cer locuinţe sau locuri de muncă ori bani pentru medicamente şi mîncare, alţii au pretenţia ca demnitarii să rezolve şi probleme care nu ţin de competenţa lor sau care sînt absurde şi frizează ridicolul. #Lui Boreanu i s-au cerut chiloţi şi bani de lumînări
Deputatul Cristian Boureanu a primit de la argeşeanul Paul Roman o listă extrem de lungă cu produsele de care acesta are nevoie. Astfel, lunar, solicitările ar fi următoarele: 195.000 lei pentru plata telefonului, bani pentru lumină, Tv şi Radio, gaze, cartofi, fasole, ulei, zahăr, pîine, mălai, ceapă, usturoi, lapte, iaurt, carne, sucuri, băuturi, apă minerală, biscuiţi, eugenii, orez, parizer de curcan, apă de izvor, mere şi banane.

Petiţionarul a cerut bani de la demnitar şi pentru alte categorii de cheltuieli: tratament în staţiune, tratament dentar, excursii în ţară sau în străinătate, petrecere la iarbă verde sau la munte, preot de Crăciun, preot de Bobotează, abonament autobuz, dar şi injecţii Ketonaz (pentru reumatism. Lista continuă cu ciocolată , brînză, caşcaval, varză dulce, ţelină, roşii, castraveţi, un borcan cu compot, o lumînare care să fie aprinsă la mormîntul părinţilor săi, o floare care să fie aşezată pe mormînt, o lumînare la biserică, o sticlă cu spirt, o lamă de ras, un tub cu pastă de dinţi, o pereche de pantofi, o cămaşă pentru Paşti. Paul Roman îşi continuă lista solicitările absurde.

El vrea să i se plătească biletele la cinematograf, la spectacol şi la teatru, tunsul pe trei luni. Bărbatul mai vrea de la deputatul Boureanu 10 pastile Colchicina, două becuri, revista Curierul Medical, o legătură de praz, varză murată, miel de Paşti, peşte marinat, mai multe cutii de pateu, griş, o pereche de chiloţi, o pereche de ciorapi, folosirea unui wc public, reparat bazin wc, chibrituri la aragaz.

Cea mai arzătoare dorinţă a argeşeanului este ca parlamentarul liberal să-i dea bani pentru aniversarea celor 70 de ani pe care urmează să-i împlinească.

#În Argeş au fost văzute OZN-uri
#Şi la liderul executiv al PSD Argeş au venit în audienţă oameni cu cereri mai puţin obişnuite. Deputatului Filip Georgescu , doi argeşeni i-au cerut să-i dea jos pe guvernanţi. Alt argeşean a dorit nici mai mult nici mai puţin fire din mustaţa lui Georgescu, precum şi din mustaţa preşedintelui social democrat Constantin Nicolescu în vederea prelevării probei ADN pentru clonare.

#Deputatei Daciana Sîrbu, un student la ASE i-a cerut întocmirea lucrării de licenţă , urmînd să i-o plătească după ce va vinde purceii pe care familia lui îi are la ţară. Alt argeşean a apelat la juna deputată pentru a o convinge pe soţia acestuia să se împace cu el, cei doi fiind în divorţ. Nu în ultimul rînd, o femeie s-a rugat de fiica fostului ministru al Agriculturii să-i găsească o parohie fiului său , proaspăt absolvent de Teologie.

#Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu a primit şi el o solicitare mai puţin obişnuită. Un bărbat i-a relatat cum a văzut OZN-uri multe pe cer în care sigur se aflau extratereştrii mici şi verzi şi l-a rugat pe al doilea om în stat să facă toate demersurile pentru înfiinţarea în Argeş a unui centru de cercetare UFO!S.

#Deputatul social democrat Mihai Tănăsescu, fost ministru al Finanţelor a fost informat de un cetăţean că va da în judecată Alianţa D.A. pentru înşelăciune. Motivul ar fi acela că, în campania electorală, liberalii şi democraţii au promis una şi fac alta.

#Ex-prefectul Constantin Tămagă a fost şi el asaltat de argeşeni. Unul dintre aceştia i-a cerut ajutorul pe p problemă destul de dificilă. Cetăţeanul, care este din Bogaţi, are un teren pe care Petrom are o sondă de mai bine de 50 de ani. Bărbatul a făcut un calcul din care reiese că ar trebui să fie despăgumit cu cîteva sute de miliarde de lei.

El i-a spus lui Tămagă că, dacă nu-şi primeşte banii, atunci măcar să fie luată sonda de pe terenul lui, ca să-l poată folosi. (Carmen Rădulescu)

domeniu: 
categorie: