Vizita lui Miron Mitrea la Focşani organizată 'a la Ceauşescu'

Ministrul Miron Mitrea a fost întîmpinat sîmbătă la Focşani cu copii, flori şi mititei. După modelul epocii de aur, mai marii administraţiei judeţene împreună cu delegaţia de la Bucureşti au făcut o vizită “de lucru”, tăind trei panglici de inaugurare. Vizita “de lucru” de sîmbătă a ministrului Miron Mitrea în judeţul Vrancea a mobilizat aproape toată suflarea pesedistă din judeţ, întîlnirea fiind organizată după manualele ”epocii de aur”. Întîmpinat cu copii care i-au oferit buchete de flori, ministrul Miron Mitrea a tăiat la Goleşti panglica sistemului de alimentare cu apă. Preşedintele Consiliului Judeţean dar şi al PSD Vrancea Marian Oprişan a ţinut un discurs menit să-i liniştească pe şefii de la Bucureşti. “Vreau să mulţumesc în numele cetăţenilor judeţului Vrancea şi a administraţiei publice judeţene, atît pentru încrederea pe care am acordat-o în 2000 puterii actuale din România, cît şi pentru încrederea pe care o vom acorda în anul 2004 PSD şi bravilor noştri, că pot să le spun bravi, bărbaţi politici ai Guvernului României şi PSD”, a asigurat Marian Oprişan.

Miron Mitrea a înmînat mai apoi cheile celor 56 de apartamente construite de concernul britanic Mivan Kier, care aveau iniţial destinaţia de locuinţe sociale, dar care au fost repartizate funcţionarilor publici, prin decizia Consiliului Local.
Ministrul Mitrea l-a ameninţat prieteneşte pe Corneliu Prunache, în timpul vizitării lucrărilor la sala de sport a Colegiului Economic. Ministrul şi-a exprimat indoiala că firma constructoare condusă de Prunache va termina lucrările la timp. “Sigur vor fi terminate în octombrie?” “În august vom termina”, şi-a luat angajamentul Corneliu Prunache. “Ai face bine să termini pînă atunci, pentru că altfel mă voi ocupa personal de problema asta. Fizic. Ai văzut cum fac soldaţii americani”, l-a apostrofat ministrul Mitrea.

Ultima etapă a vizitei a fost în Crîngul Petreşti, în mijlocul focşănenilor veniţi la un mic “electoral”, mai ieftin ca de obicei. Şi aici, Oprişan şi Mitrea au împărţit pupături şi promisiuni celor veniţi la iarbă verde. Pe tot parcursul vizitei, ministrul Miron Mitrea şi-a ţinut de mînă aleasa inimii.

domeniu: 
categorie: