Bugetul capitalei a fost rectificat de CGMB

Bugetul capitalei a fost mărit cu 166 milioane RON în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, de miercuri. Fără a mai cere dezbateri şi fără a mai face amendamente, consilierii generali au aprobat proiectul de hotărâre, aşa cuma fost el propus de executivul primăriei, informează AMOS News. CGMB a probat alocare a 1,081 milioane RON pentru amenajarea unui culoar uni de deplasare a delagaţilorparticipante la lucrările celei de a noua reuniuni la nivel de şefi de state şi guverne a Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei. Banii provin din fondul de rezervă aflat la dispoziţia guvernului.

Foduri în plus au primit, la rectificare, o parte dintre instuţiile subordonate municipalităţii. Suma cea mai mare a revenit Administraţiei străzilor - 123,5 milioane RON, bani care vor fi cheltuiţi pentru reparaţii şi întreţinere multianuală a străzilor, lucrări edilitare la ansambluri de locuinţe, etc.

Bugetul RATB a fost suplimentat cu 5 milioane RON la capitolul subvenţia pentru diferenţa de tarif în socpul compensării diminuării încasărilor din cauza extinderii facilităţilor acordate pensionakrilor. RADET a primit 30 milioane RON pentru suplimentarea fondurilor pentru investiţii.

domeniu: 
categorie: