Un singur ofertant - persoană fizică - pentru SC CMB Bocşa

În urma analizarii documentelor de participare depuse de potentialii investitori interesati în achizitionarea pachetului de actiuni detinut de stat la S.C. CMB S.A. Bocsa, Comisia de privatizare a hotarât admiterea la negociere si continuarea procedurilor legale cu ofertantul Victor Târlea, persoana fizica. S.C. BEGA CONSTRUCT S.A. Timisoara si consortiul format din S.C. BUILDING EXIM S.R.L. Turnu Severin si S.C. El SWEDEN AKTEBOL Suedia nu au fost admisi la negociere deoarece nu s-au încadrat în criteriile de precalificare prevazute în anuntul publicitar.
Obiectul principal de activitate al societatii CMB S.A. Bocsa îl reprezinta constructia, proiectarea, montarea, întretinerea de confectii metalice pentru obiective industriale, civile, termoenergetice.
Reamintim ca vineri, 2 august a.c., Autoritatea pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului a oferit la privatizare, prin negociere pe baza de oferte finale, îmbunatatite si irevocabile, un numar de 897.508 de actiuni, reprezentând 69,92% din capitalul social al S.C. CMB S.A. Bocsa.

domeniu: 
categorie: