În Caraş Severin, Alianţa D.A. este pe primul loc în preferinţele electoratului

Conform unui sondaj realizat de studenţii reşiţeni, a rezultat că pe cetăţeni oraşului îi interesează alte probleme decât scandalurile politice, transmite corespondentul AMOS News. Din calcule a reieşit că oamenii sunt interesaţi în primul rând de drumurile din judeţ, locurile de muncă şi sănătatea.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Horia Irimia, a declarat că în conformitate cu datele sondajului" lucrurile merg spre bine în judeţ în ultimii doi ani”. Din acelaşi sondaj, reiese că Alianţa D.A. PNL-PD care guvernează judeţul, este preferată de 55% din locuitori, aceasta situându-se peste media pe ţară a Alianţei. Urmează PSD cu 18%, PRM 12%, PNG 9%, PC 1%.

Într-un clasament al încrederii de care se bucura politicienii, liderii PNL si PD sunt pe primele locuri : Sorin Frunzăverde, preşedintele CJ - PD , Marcel Vela-primarul de la Caransebeş- PNL , Liviu Spataru – primarul Reşiţei- PNL , Gavril Soran- preşedintele PNL Caraş Severin şi Ion Mocioalcă- preşedintele PSD Caraş Severin , Horia Irimia- vicepreşedintele CJ- PNL.

Activitatea PD în judeţ este apreciată de 38% din intervievaţi, a PNL de 34%, în timp ce a PSD de doar 23% iar PRM de 13%.

domeniu: 
categorie: