19 mai 2024

Consultaţiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spaţiu, din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Din 7 mai, consultaţiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spaţiu, din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

Începând de marţi, 7 mai 2024, consultaţiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spaţiu, proaspăt amenajat, din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Astfel, ambulatoriul de pe strada Muşeţelului, nr. 2 se mută definitiv în cadrul spitalului judeţean, într-un spaţiu extins, modernizat şi dotat corespunzător, în urma unei investiţii de 3 milioane de euro. Au fost achiziţionate echipamente şi aparatură medicală noi şi performante, mobilier de calitate, instalaţii (sanitare, electrice, de iluminat, de sonorizare, de climatizare etc.) noi şi care corespund cerinţelor actuale.

Intrarea se realizează dinspre Bulevardul Transilvaniei, unde a fost organizată o parcare cu 30 de locuri care deserveşte pacienţii ambulatoriului pe timpul programului de lucru.

Ambulatoriul oferă servicii medicale de sănătate/consultaţii medicale pentru o gamă variată de specialităţi medicale. Pacienţii au posibilitatea să utilizeze sistemul online de programări, pentru planificarea consultaţiilor, dar se pot programa şi telefonic, la numerele de la fişierele policlinicii: 0258826272 sau 0258835505, dar şi la numerele de telefon mobil: 0766066193 sau 0766066172.

Programările online se realizează accesând portalul spitalului: https://portal.spitalalba.ro/Programari-Online. Programarea online se realizează în doar câteva minute. Pacientul selectează perioada în care doreşte, specialitatea medicală şi medicul (dacă optează pentru unul). Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată de către dvs. După ce alegeţi ziua şi ora, trebuie să completaţi câmpurile cu: nume, prenume, data naşterii, observaţii (dacă sunt), nr. de telefon şi să fiţi de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ulterior, vi se va remite o fişă de date şi menţiunea de a vă prezenta la consultaţie cu următoarele documente:

– BILET DE TRIMITERE de la medicul de familie

– Buletin/Carte de identitate sau certificat de naştere

– Card de sănătate

– Documente medicale anterioare (Scrisori medicale, Bilete externare, Analize medicale, Copii certificate medicale).

Consultaţiile medicale sunt efectuate de către medici ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Proiectul „EXTINDERE, MODERNIZARE ŞI DOTARE ÎN VEDEREA RELOCĂRII AMBULATORIULUI INTEGRAT AL SPITALULUI JUDEŢEAN DE URGENŢĂ ALBA IULIA” a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 şi implementat de către Consiliul Judeţean Alba şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Valoarea totală a proiectului a fost de 15.029.527,09 lei (din care 14.529.527,09 lei fonduri nerambursabile şi confinanţare de la Consiliul Judeţean Alba, respectiv 500.000 de lei venituri proprii ale SJU Alba Iulia).

Biroul de presă al SJU Alba Iulia

Sursa foto Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia