4 mai 2024

Lansarea celei mai recente ediţii a antologiei de creaţii literare „Conexiuni”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu Anunţă Lansarea Noului Volum al Antologiei de Creaţii Literare „Conexiuni” Casa de Cultură a Studenţilor din Sibiu are plăcerea de a anunţa lansarea celei mai recente ediţii a antologiei de creaţii literare „Conexiuni”.

Antologia „Conexiuni” este o platformă de exprimare pentru tinerii talentaţi din întreaga ţară, care îşi găsesc refugiul în literatură, evadând din tumultul vieţii cotidiene. Selecţia riguroasă a lucrărilor subliniază angajamentul instituţiei noastre pentru promovarea noilor voci literare şi pentru sprijinirea culturii în rândul comunităţii studenţeşti.

Volumul adună la un loc scrieri ale tinerilor autori din diferite colţuri ale ţării, lucrări ce reflectă diversitatea şi dinamica experienţelor umane prin prisma creativităţii neîngrădite.

Lansarea volumului „Conexiuni” este un moment de sărbătoare a artei şi a rezistenţei culturale, o reafirmare a valorilor noastre în faţa tendinţelor efemere ale societăţii contemporane.

Evenimentul de lansare va avea loc la vineri 26 aprilie 2024, ora 11, la Casa de Cultură a Studenţilor din Sibiu.

La eveniment participanţii vor avea ocazia să întâlnească unii dintre autori şi să participe la sesiuni de lectură. De asemenea, vor fi organizate discuţii pe tema impactului artei în combaterea tentaţiilor cotidiene la care sunt supuse noile generaţii.

Invităm pe toţi iubitorii de literatură să ni se alăture în celebrarea acestui nou capitol din istoria literaturii tinere româneşti. Comunicat de presă – Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu