5 mai 2024

Primăria Municipiului Ploieşti: Municipiul nostru va fi gazda Campionatului Regional de Babybaschet şi Minibaschet !

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria municipiului Ploieşti şi Federaţia Română de Baschet organizează prima ediţie a Campionatului Regional de Babybaschet şi Minibaschet, în perioada 26-28 aprilie 2024, eveniment sportiv inedit, care se va desfăşura la Parcul Municipal Vest.

Pregătirile sunt în toi, competiţia urmând să fie un bun prilej pentru copiii din generaţiile U10 şi U12 pentru a îşi îmbunătăţi pregătirea sportivă în cadrul meciurilor de baschet la care vor evolua împreună cu colegii lor din regiune.

Astfel, echipele mixte participante la acest eveniment, organizat în premieră, vor avea şansa de a câştiga o bună experienţă de joc, ce le va fi, cu siguranţă, utilă în viitoarele competiţii sportive de profil.

Campionatul Regional de Babybaschet şi Minibaschet de la Ploieşti va include 40 de echipe de fete şi băieţi din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu şi Prahova.

Aşadar, în numele tradiţiei pe care baschetul o are în rândul comunităţii ploieştene, invităm ploieştenii, cu mic şi mare, să vină la această competiţie şi să îi susţină inimos pe micii baschetbalişti, bucurându-se, totodată, de atmosfera jocului şi frumuseţea acestui sport deosebit, baschetul !

DIRECŢIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ŞI SITUAŢII DE URGENŢĂ Comunicat de presă – Primăria Municipiului Ploieşti

Sursa foto Primăria Municipiului Ploieşti