19 ianuarie 2022

Teatrul „Stela Popescu” invită copiii la stagiunea estivală în aer liber

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul „Stela Popescu” invită copiii la stagiunea estivală în trei spaţii diferite în aer liber. Atelierul de joacă Stela în vacanţă se va desfăşura pe Scena din Parcul Orăşelul Copiilor din 1 iulie, spectacolul Micul Prinţ va avea loc în Amfiteatrul în aer liber al Palatului Naţional al Copiilor, pe 3 iulie, iar spectacolul Revolta poveştilor va avea loc la Teatrul de vară Herăstrău al Teatrului de Revistă Constantin Tănase pe 4 iulie.

Atelierul de joacă „Stela în vacanţă”, un program – atelier dedicat exclusiv copiilor se deschide joi 1 iulie, ora 19, pe Scena din Parcul Orăşelul Copiilor, urmând să continue vineri 2, sâmbătă 3, vineri 9, sâmbătă 10 şi duminică 11 iulie 2021, la aceeaşi oră 19:00. Copiii vor fi ghidaţi în lumea teatrului şi a mişcării de actorii şi dansatorii Teatrului „Stela Popescu”. Accesul este liber, în limita a maxim 20 de locuri/atelier. Punctul de reper pentru cei care doresc să participe este Fântâna muzicală din Parcul Orăşelul Copiilor, intrarea de la gura de metrou Constantin Brâncoveanu.

De sâmbătă, 3 iulie, ora 10, Teatrul „Stela Popescu” deschide o nouă serie de spectacole (în principal pentru copii, dar şi pentru adulţi) într-un spaţiu neutilizat timp de mai multe decenii: Amfiteatrul în aer liber din cadrul Palatului Naţional al Copiilor.

Accesul publicului se va face pe la poarta „Intrare Elevi” a Palatului Naţional al Copiilor. Sâmbătă, 3 iulie, Amfiteatrul în aer liber din Palatul Naţional al Copiilor, va găzdui de la ora 10:00 spectacolul Micul prinţ de Antoine de Saint-Exupery, conceptul şi coregrafia Ioana Macarie. Micul Prinţ este un spectacol de teatru – dans despre inocenţa copilăriei, o călătorie stelară a doi prieteni, cuplu copil – adult, o relaţie umană care poate fi regăsită, într-o anumită măsură, în orice familie. În această aventură, copilul întâlneşte personaje care îl ajută să descopere drumul către simplitatea vieţii. Adultul face o călătorie în sens invers şi descoperă importanţa inocenţei în viaţa adultă. Este o poveste despre prietenie în sensul ei cel mai pur, despre acea prietenie care depăşeşte barierele de vârstă şi spaţiu.

Duminică, 4 iulie, Teatrul de Vară Herăstrău al Teatrului de Revistă Constantin Tănase, va găzdui de la ora 10:00 spectacolul Revolta poveştilor de Sînziana Popescu, în regia lui Tony Adam. Revolta Poveştilor este o piesă care vrea să arate atât copiilor cât şi părinţilor că poveştile pot continua să existe doar dacă sunt citite, cultivate şi iubite. Altfel, toate personajele cu care noi, adulţii, am copilărit se revoltă, se urâţesc şi devin anacronice. Cine rezolvă problema ? Tot nişte copii care, atraşi în lumea cunoaşterii şi imaginaţiei, restabilesc ordinea şi salvează de la uitare emoţiile întâlnirii cu personajele de basm. Revolta Poveştilor – o producţie a Teatrului „Stela Popescu” pentru publicul tânăr, este o poveste terapeutică care ne îndeamnă să medităm asupra mesajului pe care îl transmite.

Biletele se pot cumpăra exclusiv online, de pe platforma www.mystage.ro

www.teatrulstelapopescu.ro
www.facebook.com/TeatrulStelaPopescuOfficial
www.instagram.com/teatrulstelapopescu