5 mai 2024

Rugbiştii SCM Timişoara au intrat într-a şasea săptămână de pregătiri

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Rugbiştii noştri au intrat într-a şasea săptămână de pregătiri. Ei se antrenează atât la sala de forţă, cât şi la stadionul Gheorghe Răşcanu.

Jucătorii convocaţi la lotul naţional au lipsit în primele cinci săptămâni, dar s-au alăturat echipei în aceste zile de după meciul cu Portugalia.

Staff-ul tehnic, compus din Mugur Preda şi Valentin Popârlan, vor avea până la finele săptămâni întreg lotul la dispoziţie. După aceea, ‘stejarii’ se vor întoarce la lotul naţional, pentru semifinală şi meciul de clasament din Rugby Europe Championship.

‘Primele săptămâni au fost intense şi solicitante. De câteva zile, am început să lucrăm şi la sistemul de joc. Îi avem alături de noi pe jucătorii de la lotul naţional şi aşteptăm să se alăture cu totul şi să facem ultimele pregătiri pentru finală. Nu avem preferinţe în privinţa adversarului, vrem doar să fim perfect antrenaţi la ora jocului’, Corrado Şteţco, aripă, SCM USV Timişoara

Timişoara pregăteşte finala Cupei României, care se va juca la 6 aprilie, la Bucureşti. Numele adversarului va fi cunoscut la 30 martie, după disputarea celei de-a doua semifinale, Dinamo – CSM ştiinţa Baia Mare.